• Pofteşte în băcănie
  • Filosofia mea
  • Galantar
  • Noua Șuncă Praga
  • Noua Șuncă din Piept de Pui
  • Campanii
  • Reţete
  • Comandă online
  • Contactează-mă
  • Urmărește
  • Urmărește
  • Urmărește
Matache Macelaru'
  • Pofteşte în băcănie
  • Filosofia mea
  • Galantar
  • Noua Șuncă Praga
  • Noua Șuncă din Piept de Pui
  • Campanii
  • Reţete
  • Comandă online
  • Contactează-mă
  • Urmărește
  • Urmărește
  • Urmărește

Comandă online

© 2025 Matache Măcelaru'

Termeni şi condiţii Politica de cookies Politica de confidenţialitate Sesizări și reclamații

Fibrele fine şi consistenţa uniformă oferă o textură netedă şi placută la muscatură, diferită de şuncile care pot conţine părti mai dure sau mai grase.

Şunca obţinută din aceste piese are un gust mai delicat şi rafinat datorită calitaţii superioare a cărnii.

Capacul prin textura mai fină şi mai moale, oferă o senzaţie de consistenţă şi plinătate.

Gustul mai intens şi mai pronunţat, adaugă profunzime şi bogăţie şuncii, îmbunătăţind experienţa gustativă, iar straturile de grăsime contribuie la suculenţa şuncii, prevenind uscarea acesteia în timpul păstrării produsului.

Nuca are o textură mai fermă şi mai robustă, ceea ce face şunca mai placută la masticaţie, oferind o senzaţie delicată şi rafinată.

Culoarea uniformă, conferă un aspect  apetisant.

Gustul delicat permite aromelor specifice de condimentare ale şuncii să fie bine evidenţiate, fără a fi dominat de aroma naturală a carnii.