
ลunca Praga e pregฤtitฤ dupฤ o reลฃetฤ pฤstratฤ cu sfinลฃenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucฤลฃi de carne de porc โ doar nucฤ ศi capac, alese cu migalฤ.
Fiecare pas al preparฤrii e important, de la alegerea cฤrnii pรขnฤ la afumarea lentฤ cu lemn de fag, pentru a pฤstra savoarea autenticฤ.

Fฤcutฤ din carne, inimฤ, ศoric ศi limbฤ. Atรขt. Tฤiate รฎn bucฤศi nici prea mari, nici prea mici ศi legate รฎn supฤ, sฤ iasฤ mozaic.

Ciolan de porc rumen, pregฤtit sฤ facฤ faศฤ tuturor explorฤrilor tale culinare.

O bucatฤ zdravฤnฤ de cotlet, masatฤ cu sare ศi piper sฤ prindฤ buchet, dupฤ o reศetฤ ศtiutฤ doar de mine.

Pregฤtit din curcan de viศฤ nobilฤ, cu piept ศanศoศ ศi pulpa finฤ. Merge la diete fistichii ศi la chermeze simandicoase.

Este singura specialitate pe care o fac din gฤinฤ de ogradฤ, mai precis piept ศi pulpฤ de pui. Uศuricฤ pe felia de pรขine, greu de uitat, altminteri.

Fฤcut din ficat, inimฤ, rinichi, guศฤ ศi carne de porc, dupฤ reศeta tradiศionalฤ ศi cu pricepere jos pฤlฤria.

Pregฤtit din cotlet ศi ceafฤ de porc, legate cu sfoarฤ, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mฤnรขncฤ? Bagi toatฤ felia รฎn gurฤ, sฤ se combine cele douฤ ศi sฤ se รฎntรขmple gustul.

Pregฤtit รฎn 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lฤsat รฎn baiศ, apoi l-am afumat o datฤ la cald, sฤ se prindฤ condimentele, ศi รฎncฤ o datฤ la fum rece de fag. Cine mai face asta?

E o รฎntreagฤ filosofie รฎn spatele micilor mei. รศi spun doar atรขt. Gustul ศine de combinaศia dintre carnea de porc ศi vitฤ รฎnnobilatฤ cu usturoi ศi boia dulce.
