Cine mai doreศ™te, cine mai pofteศ™te!

Ia de-aici bunฤƒtฤƒศ›i care-ศ›i cรขntฤƒ pe limbฤƒ ศ™i-ศ›i fac buza sฤƒ tremure de poftฤƒ.

3
Products categories
Products categories

ลžunca Praga e pregฤƒtitฤƒ dupฤƒ o reลฃetฤƒ pฤƒstratฤƒ cu sfinลฃenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucฤƒลฃi de carne de porc โ€“ doar nucฤƒ ศ™i capac, alese cu migalฤƒ.

Fiecare pas al preparฤƒrii e important, de la alegerea cฤƒrnii pรขnฤƒ la afumarea lentฤƒ cu lemn de fag, pentru a pฤƒstra savoarea autenticฤƒ.

Descoperฤƒ

Fฤƒcutฤƒ din carne, inimฤƒ, ศ™oric ศ™i limbฤƒ. Atรขt. Tฤƒiate รฎn bucฤƒศ›i nici prea mari, nici prea mici ศ™i legate รฎn supฤƒ, sฤƒ iasฤƒ mozaic.

Ciolan de porc rumen, pregฤƒtit sฤƒ facฤƒ faศ›ฤƒ tuturor explorฤƒrilor tale culinare.

O bucatฤƒ zdravฤƒnฤƒ de cotlet, masatฤƒ cu sare ศ™i piper sฤƒ prindฤƒ buchet, dupฤƒ o reศ›etฤƒ ศ™tiutฤƒ doar de mine.

Pregฤƒtit din curcan de viศ›ฤƒ nobilฤƒ, cu piept ศ›anศ›oศ™ ศ™i pulpa finฤƒ. Merge la diete fistichii ศ™i la chermeze simandicoase.

Este singura specialitate pe care o fac din gฤƒinฤƒ de ogradฤƒ, mai precis piept ศ™i pulpฤƒ de pui. Uศ™uricฤƒ pe felia de pรขine, greu de uitat, altminteri.

Fฤƒcut din ficat, inimฤƒ, rinichi, guศ™ฤƒ ศ™i carne de porc, dupฤƒ reศ›eta tradiศ›ionalฤƒ ศ™i cu pricepere jos pฤƒlฤƒria.

Pregฤƒtit din cotlet ศ™i ceafฤƒ de porc, legate cu sfoarฤƒ, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mฤƒnรขncฤƒ? Bagi toatฤƒ felia รฎn gurฤƒ, sฤƒ se combine cele douฤƒ ศ™i sฤƒ se รฎntรขmple gustul.

Pregฤƒtit รฎn 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lฤƒsat รฎn baiศ›, apoi l-am afumat o datฤƒ la cald, sฤƒ se prindฤƒ condimentele, ศ™i รฎncฤƒ o datฤƒ la fum rece de fag. Cine mai face asta?

E o รฎntreagฤƒ filosofie รฎn spatele micilor mei. รŽศ›i spun doar atรขt. Gustul ศ›ine de combinaศ›ia dintre carnea de porc ศ™i vitฤƒ รฎnnobilatฤƒ cu usturoi ศ™i boia dulce.