Cine mai dorește, cine mai poftește!

Ia de-aici bunătăți care-ți cântă pe limbă și-ți fac buza să tremure de poftă.

3
Products categories
Products categories

Făcută din carne, inimă, șoric și limbă. Atât. Tăiate în bucăți nici prea mari, nici prea mici și legate în supă, să iasă mozaic.

O bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de mine.

Pregătit din curcan de viță nobilă, cu piept țanțoș și pulpa fină. Merge la diete fistichii și la chermeze simandicoase.

Este singura specialitate pe care o fac din găină de ogradă, mai precis piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.

Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Sunt preparați dintr-un amestec de carne de porc și vită și asezonați cât trebuie cu usturoi și cimbru.

Pe ăsta l-am mestesugit cu grijă, doar din piept și pulpă de curcan și afumat cu lemn de fag, atât cât trebuie.

Este singura specialitate pe care o fac din piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.

E facută din ciolan de porc, fără șorici și condimentată cu pricepere, cu usturoi și cimbru. Carnea tăiată în bucăți nici prea mari, nici prea mici e legată apoi în supă, să iasă mozaic.