Tot ce vă dau e făcut cu meșteșug, din carne zdravănă și mirodenii alese.

Doar la mine în băcănie găsiţi mezeluri gustoase, pregătite după reţete bine păstrate și bine făcute.

Noua Suncă Praga vrac nu face excepţie! Am pregătit-o după o reţetă păstrată cu sfinţenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucăţi de carne de porc – doar nucă și capac, alese cu migală.

Fiecare pas al preparării e important, de la alegerea cărnii până la afumarea lentă cu lemn de fag, pentru a păstra savoarea autentică.

Fiecare felie vă va purta pe meleagurile gustului bun, unde mâncarea e adevărată artă.

Savuraţi-o cu o pâine rumenită, cu muștar aromat, alături de cei dragi!

Noua Șuncă Praga!

Ai gustat-o?

Reţetă meșteșugită

Eticheta curată

\
\
\
\

Logo inconfundabil

Doar Nucă și Capac de calitate superioară

Piesele componente ale jambonului de porc

Nucă

Nucă de porc, foarte bine fasonată, la rosu, fără sângerături şi resturi de oase.

Carne fragedă şi suculentă cu o textură uniformă cu conţinut mic de grăsime ideală pentru produse delicate şi pentru şunci de calitate superioară.

Capac

Capac de porc, foarte bine fasonat, la roşu, fără sângerături şi resturi de oase.

Carnea este fragedă şi suculentă, având o marmorare usoară care ajută la menţinerea umidităţii în timpul tratamentului termic, are un conţinut moderat de grăsime care oferă un gust bogat şi suculent. Este ideal pentru prepararea şuncilor şi a produselor feliate.

Fricandou

Fricandou la roşu, foarte bine fasonat, la roşu, fără sângerături şi resturi de oase.

Carnea este uniformă şi fragedă, cu o fibră fină şi un conţinut foarte scăzut de grăsime, este potrivită pentru produse premium cum ar fi prosciutto, sunca crud-uscată şi jambon de calitate superioară, dar şi pentru preparate gourmet.

Chiulotă

Chiulotă, foarte bine fasonată, la rosu, fără sângerături şi resturi de oase.

Carnea este fermă şi relativ densă, însă devine foarte fragedă la aplicarea unui tratament termic corespunzator, are conţinut scăzut de grăsime, este excelentă pentru şunci presate, jambon fiert şi produse crud-uscate dar şi pentru preparate tradiţionale.

Cu ce este diferită noua Șuncă Vrac Matache Măcelaru’?

Folosesc doar Nucă şi Capac de calitate superioară!

Nuca şi capacul sunt părţi premium ale pulpei de porc, fiind muşchi mari, cu fibre fine şi textură fragedă.

Aceste piese au un conţinut mai mic de grăsime şi ţesut conjunctiv, ceea ce rezultă într-o şuncă mai fragedă şi mai suculentă.

Fabricarea unei șunci exclusiv din componente nobile ale pulpei de porc, precum nuca și capacul, conferă produsului finit calități excepţionale, ușor de distins.

Alte şunci pot folosi o combinaţie de piese din pulpă de porc, sau alte materii prime, inclusiv bucăţi cu un conţinut mai mare de grăsime sau ţesut conjunctiv, ceea ce poate afecta textura şi gustul.

Şunca fabricată exclusiv din Nuca şi Capacul jambonului de porc, prin textura fină, gustul delicat şi calitatea superioară, diferenţiază această şuncă de orice alt produs similar.

Noua Șuncă Praga!

Matache te premiază!