
Mușchi Țigănesc
Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.
Ia de-aici bunătăți care-ți cântă pe limbă și-ți fac buza să tremure de poftă.
Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.
Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.
Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?
Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?
Sculptată din pulpă de porc olimpic și lăsată să ia fum natural de fag. Am făcut-o doar din nucă și capac și are 16 centimetri lățime.
Sunt preparați dintr-un amestec de carne de porc și vită și asezonați cât trebuie cu usturoi și cimbru.
Ciolan de porc rumen, pregătit să facă față tuturor explorărilor tale culinare.
O bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de mine.
Pregătit din curcan de viță nobilă, cu piept țanțoș și pulpa fină. Merge la diete fistichii și la chermeze simandicoase.
Pe ăsta l-am mestesugit cu grijă, doar din piept și pulpă de curcan și afumat cu lemn de fag, atât cât trebuie.
Este singura specialitate pe care o fac din găină de ogradă, mai precis piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.
Este singura specialitate pe care o fac din piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.
Făcută din carne, inimă, șoric și limbă. Atât. Tăiate în bucăți nici prea mari, nici prea mici și legate în supă, să iasă mozaic.
E facută din ciolan de porc, fără șorici și condimentată cu pricepere, cu usturoi și cimbru. Carnea tăiată în bucăți nici prea mari, nici prea mici e legată apoi în supă, să iasă mozaic.
E o întreagă filosofie în spatele micilor mei. Îți spun doar atât. Gustul ține de combinația dintre carnea de porc și vită înnobilată cu usturoi și boia dulce.
Făcut din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.
Ai mai mâncat tu mezeluri, dar nu ca ale mele. Pentru că am reguli, am principii, nu fac nimic după ureche.
E muncă de finețe. Cântăresc înainte și tai o singură dată, pentru că fiecare bucățică de carne are rolul ei.
Am niște reguli bine stabilite. Țin carnea în baiț până când știu că s-a infuzat cu toate aromele care îți înseninează ție cerul gurii.
Doar cu fum de fag. O dată la cald, să se prindă în horă condimentele și o dată la fum rece, să capete aromă și sidef.