Cine mai dorește, cine mai poftește!

Ia de-aici bunătăți care-ți cântă pe limbă și-ți fac buza să tremure de poftă.

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc

Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc

Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Mușchi File

Mușchi File

Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Mușchi File

Mușchi File

Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Șuncă Praga

Șuncă Praga

Sculptată din pulpă de porc olimpic și lăsată să ia fum natural de fag. Am făcut-o doar din nucă și capac și are 16 centimetri lățime.

Cârnați Țărănești Subțiri

Cârnați Țărănești Subțiri

I-am făcut din carne de porc și vită. Am pus și slănină, ca să nu se fleșcăiască atunci când îi pui la sfârâială. Secretul la ei este chinta de grătar: usturoi, chimen, piper, boia, muștar.

Cârnați Țărănești Subțiri

Cârnați Țărănești Subțiri

I-am făcut din carne de porc și vită. Am pus și slănină, ca să nu se fleșcăiască atunci când îi pui la sfârâială. Secretul la ei este chinta de grătar: usturoi, chimen, piper, boia, muștar.

Cârnați Oltenești

Cârnați Oltenești

Sunt preparați dintr-un amestec de carne de porc și vită și asezonați cât trebuie cu usturoi și cimbru.

Ciolan

Ciolan

Ciolan de porc rumen, pregătit să facă față tuturor explorărilor tale culinare.

Cotlet Haiducesc

Cotlet Haiducesc

O bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de mine.

Jambon Curcan

Jambon Curcan

Pregătit din curcan de viță nobilă, cu piept țanțoș și pulpa fină. Merge la diete fistichii și la chermeze simandicoase.

Jambon Curcan

Jambon Curcan

Pe ăsta l-am mestesugit cu grijă, doar din piept și pulpă de curcan și afumat cu lemn de fag, atât cât trebuie.

Kaizer în Saramură

Kaizer în Saramură

Din pieptul de porc aleg partea fragedă și suculentă, care vine în straturi, unul de mușchi, altul de slănină. Și tot așa.

Ruladă de Pui

Ruladă de Pui

Este singura specialitate pe care o fac din găină de ogradă, mai precis piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.

Ruladă de Pui

Ruladă de Pui

Este singura specialitate pe care o fac din piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.

Salam Vară Uscat

Salam Vară Uscat

Am pețit vita cu porcul într-o rețetă de salam de vară cum n-ai mai mâncat. Îl las să ia fum rece și cald și-l bag la maturat zile întregi, ca să capete gust fin.

Tobă

Tobă

Făcută din carne, inimă, șoric și limbă. Atât. Tăiate în bucăți nici prea mari, nici prea mici și legate în supă, să iasă mozaic.

Tobă cu Ciolan

Tobă cu Ciolan

E facută din ciolan de porc, fără șorici și condimentată cu pricepere, cu usturoi și cimbru. Carnea tăiată în bucăți nici prea mari, nici prea mici e legată apoi în supă, să iasă mozaic.

Mici

Mici

E o întreagă filosofie în spatele micilor mei. Îți spun doar atât. Gustul ține de combinația dintre carnea de porc, vită și oaie, înnobilată cu piper și cimbru.

Drob

Drob

Făcut din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.

Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc
Mușchi File
Mușchi File
Șuncă Praga
Cârnați Țărănești Subțiri
Cârnați Țărănești Subțiri
Cârnați Oltenești
Ciolan
Cotlet Haiducesc
Jambon Curcan
Jambon Curcan
Kaizer în Saramură
Ruladă de Pui
Ruladă de Pui
Salam Vară Uscat
Tobă
Tobă cu Ciolan
Mici
Drob
/

Cine știe, cunoaște!

Ai mai mâncat tu mezeluri, dar nu ca ale mele. Pentru că am reguli, am principii, nu fac nimic după ureche.

Tranșare

Tranșare

E muncă de finețe. Cântăresc înainte și tai o singură dată, pentru că fiecare bucățică de carne are rolul ei.

Condimentare

Condimentare

Am niște reguli bine stabilite. Țin carnea în baiț până când știu că s-a infuzat cu toate aromele care îți înseninează ție cerul gurii.

Afumare

Afumare

Doar cu fum de fag. O dată la cald, să se prindă în horă condimentele și o dată la fum rece, să capete aromă și sidef.