Mazăre scăzută cu Cârnaţi Oltenești

O mâncare care-mi aduce aminte de copilărie e mazărea scăzută, dragii mei.

O prepar după rețeta bunicii, la care adaug Cârnați Oltenești Matache Măcelaru’.

Dau un gust savuros mâncării de mazăre, atât de bun încât nu mai rămâne nimic în farfurie!

Prezentare: Astăzi pregătim împreună o rețetă deliciosă: mazăre scăzută cu Cârnați Oltenești

Pasul 2: Călim în puțin ulei ceapa, ardeiul gras și morcovul tocate mărunt.

Pasul 3: Când legumele sunt gata, condimentăm după bunul plac, adăugăm pastă de tomate și bulion, mazărea și supă de legume cât să acopere totul.

Pasul 4: Lăsăm pe foc până mazărea e fiartă și la final adăugăm bucățile călite de Cârnați Oltenești. Putem adauga si un pumn de pătrunjel tocat, pentru un plus de prospețime.

Pasul 5: Poftă bună să aveti, dragii mei!

Ce a inspirat această reţetă…

Cârnați Oltenești

Sunt preparați dintr-un amestec de carne de porc și vită și asezonați cât trebuie cu usturoi și cimbru.