Tocăniţă de ciuperci cu praz și Ruladă de Pui

Dragii mei, ce ziceți de o rețetă delicioasă de sezon, plină de arome și ușor de preparat?

Tocănița de ciuperci cu praz o pregătesc mai mereu vara, și o servesc neapărat alături de Ruladă de Pui.

Vă invit s-o încercați!

Prezentare: Azi pregătim tocănița de ciuperci cu praz și Ruladă de Pui.

Pasul 2: Călim morcovul ras, îl scoatem din tigaie și lăsăm la rumenit ceapa, prazul și ciupercile.

Pasul 3: Adăugăm apoi sucul de roșii, morcovul călit, puțină apă, condimentele preferate, dăm focul mic și acooperim cu un capac.

Pasul 4: După 15 minute, punem puțină făină, ca sosul să se lege.

Pasul 5: Adăugăm Rulada de Pui și servim alături de mămăligă caldă.

Pasul 6: Poftă bună să aveți!

Ce a inspirat această reţetă…

Ruladă de Pui

Este singura specialitate pe care o fac din găină de ogradă, mai precis piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.