Ardei umpluţi cu Șuncă Praga și cașcaval

Ardei umpluți cu șuncă Praga şi caşcaval, o mâncare de soi, numai bună de pus pe masă într-o zi de sărbătoare!

Prezentare: Dragii mei, astăzi vă prezint reţeta mea de ardei umpluţi cu Şuncă Praga şi caşcaval

Pasul 2: Mai întâi coc ardeii. Separat într-o tigaie călesc bucăţile de Suncă Praga, ceapă, puţin usturoi şi cateva felii de ardei capia

Pasul 3: Umplu ardeii cu această compoziţie, îi pun într-o tavă de cuptor, presar caşcaval peste şi dau la cuptor pentru 1 oră

Pasul 4: Sănătate şi poftă mare!

Ce a inspirat această reţetă…

Șuncă Praga

Şunca Praga e pregătită după o reţetă păstrată cu sfinţenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucăţi de carne de porc – doar nucă și capac, alese cu migală.

Fiecare pas al preparării e important, de la alegerea cărnii până la afumarea lentă cu lemn de fag, pentru a păstra savoarea autentică.

Descoperă