Paste cremoase cu sos de brânză și Șuncă Praga Matache Măcelaru’

Pastele, cufundate într-un sos de brânză de te lingi pe degete, se împrietenesc cu Șunca Praga – o mâncare domnească, numai bună de pus pe masă la o adunare cu familia. Poftă bună la toată lumea!

Prezentare: Azi pregătim paste cremoase cu sos de brânză și...

Pasul 2: ...Șuncă Praga Matache 😉

Pasul 3: Prima dată fierbem pastele apoi punem la călit într-un cub de unt, puțină ceapă și bucățile de Șuncă Praga

Pasul 4: După ce pastele s-au fiert "al dente", le scoatem și le punem pe foc cu puțin lapte, cât să le acopere

Pasul 5: Stingem focul și adăugăm bucățile de brânză și compozitia călită mai devreme

Pasul 6: Masă îmbelșugată și gustoasă va doresc!

Ce a inspirat această reţetă…

Șuncă Praga

Şunca Praga e pregătită după o reţetă păstrată cu sfinţenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucăţi de carne de porc – doar nucă și capac, alese cu migală.

Fiecare pas al preparării e important, de la alegerea cărnii până la afumarea lentă cu lemn de fag, pentru a păstra savoarea autentică.

Descoperă