Tocăniţă de ciuperci și Șuncă Praga

Tocănița de ciuperci cu Șuncă Praga – o mâncare ușor de preparat si tare gustoasă!

Ciupercuțele rumenite în unt se împletesc cu aroma delicată a șuncii, într-un sos gustos de te lingi pe degete.

Merge de minune cu o mămăliguță caldă și un pahar de vin roșu. Poftă bună!

Prezentare: Dragii mei, vă invit să încercați această rețetă rapidă și delicioasă!

Pasul 2: Mai întâi călim ceapa și usturoiul alături de bucățile de Șuncă Praga, apoi adăugăm ciupercile

Pasul 3: Adăugăm și sucul de roșii și puțină apă și lăsăm totul la gătit 8 - 10 minute, apoi punem o mână de pătrunjel proaspăt tocat

Pasul 4: Spor la gătit și poftă bună!

Ce a inspirat această reţetă…

Șuncă Praga

Şunca Praga e pregătită după o reţetă păstrată cu sfinţenie, din vremuri apuse, din cele mai bune bucăţi de carne de porc – doar nucă și capac, alese cu migală.

Fiecare pas al preparării e important, de la alegerea cărnii până la afumarea lentă cu lemn de fag, pentru a păstra savoarea autentică.

Descoperă